Instituti Shqiptar për Zhvillimin e Sistemit të Zgjedhjeve

Është një fondacion i krijuar sipas ligjit shqiptar në vitin 1999. Ky institut bazohet në parimet e pjesëmarrjes vullnetare, vetëqeverisjes, zgjedhjes së bordeve drejtuese në mënyrë ligjore e transparente. Misioni dhe vizioni i INSIZ është dhënia e ndihmesës dhe ofrimi i shërbimeve që do të mundësojnë zhvillimin social-politik të Shqipërisë, integrimin e vendit në struktura ndërkombëtare e familjen evropiane.

MISION & VIZION

INSIZ

Të Rejat

Këtu do të gjeni informacionet e fundit në lidhje me INSIZ

Bashkëpunime

Informacion lidhur me bashkëpunëtorët

Stafi

Njihuni me anëtarët e skuadrës së INSIZ

TË REJAT

Blog

NA KONTAKTONI

Nëse dëshironi të bashkëpunoni me ne