100 Lekë Bonus

Melateon ®

2,200 L

Suplementi Natural me perberje Melatonine bimore 100% per çrregullimet e gjumit. Flakon 30 ml me pika.

Sale!
100 Lekë Bonus

Eonlipid ®

2,800 L 2,500 L

Suplement Kundër Kolesterolit dhe Triglicerideve. Formule UNIKE! 30 tableta .
Përbërës inovativë , risi kombinimi. Rezultat ne 1 Muaj!

200 Lekë Bonus

Projaluseon

29 L

Suplement per Lekuren dhe Artritin. 800 mg ac.jaluronik 30 Tab.

100 Lekë Bonus

Maqui 500®

2,500 L

Antioksidanti natural me i fuqishem ne Bote! 30 tab te pertypshme.

200 Lekë Bonus

Dreno 21

3,200 L

Suplement me pika per pastrimin e melcise dhe drenimin e toksinave te trupit. 100 ml

Porosit Online

Transporti Falas

Mblidh Lekët

Oferta Speciale

Sale!

Eonlipid ® (Copy)

2,500 L 1,600 L

Suplement Kundër Kolesterolit dhe Triglicerideve. Formule UNIKE! 30 tableta .
Përbërës inovativë , risi kombinimi. Rezultat ne 1 Muaj!