Kemi filluar me hapa të vegjël dhe investime modeste

Shërbimet tona

Çfarë ofrojmë ne

Makineri & Paisje

Zbuloni larmishmërinë e makinerive dhe paisjeve tona.

Lende Ndihmese

Zbuloni larmishmërinë e lëndëve ndihmëse që ne ofrojme.

Prodhime Real

Zbuloni larmishmërinë e prodhimeve Real.

Kush jemi ne

Miresevini tek Real Shpk

Një nga aktivitetet kryesore te shoqërisë Real, është lëvrimi i te gjitha llojeve te makinerive, qe përdoren për përpunimin e mishit, si ne punishtet e vogla dhe mesatare, ashtu edhe ne fabrikat e prodhimit industrial. Duke bashkëpunuar direkt me prodhuesit lider ne bote, ne lëvrojmë makineri për prerjen e mishit, prodhimin e sallamit dhe proshutës, përpunimin e tyre termik në furra dhe agregate përkatëse, sipas proceseve te kërkuara: skuqje, tharje, tymosje, zierje, maturim e tj. Një vend te veçante zënë makineritë për paketimin e produkteve nën vakum dhe atmosfere mbrojtëse, me folie, vaskete, termoformim, qese vakumi etj. Praktikisht ne sigurojmë dhe lëvrojmë për klientët tanë, te gjitha llojet e makinerive qe përdoren ne punishtet dhe industrinë e mishit dhe pjesërisht edhe ne punishtet dhe fabrikat e djathit.

Rreth nesh

Real Shpk është një nga kompanitë më të sukseshmë në sektorin e industrisë ushqimore në Shqipëri. Vitet e ekpseriencës dhe partneritetet me kompanitë më të mëdha europiane i kanë dhënë “Real Shpk” një status të një kompanie me nje sere historish suksesi.

Makineri & Paisje

Lende Ndihmese

Ereza – Aroma – Preparate

Zorre artificiale & Kolagen

Materiale per prerjen e mishit

Prodhime Real

How it works

Cutting-edge data visualization at your fingertips.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Na kontaktoni

Rruga Nacionale 1
1041 Vaqarr / Tirana
Albania

icon-7.png

Telefon

+355 48 58 00 41

icon-7.png

Celular

+355 69 20 73 000

icon-7.png

Fax

+ 355 42 24 65 34

icon-10.png

Email

info@real-rexha.com