Skincode Essentials është një linjë e avancuar dermokozmetike për kujdesin e lëkurës e formuluar për të përmbushur nevojat ditore për kujdesin e lëkurës si për femra dhe meshkuj. Që nga produktet pastruese deri tek ato kundër plakjes, hidratues, butësues dhe zbardhues, Skincode Essentials ju ofron një zgjidhje të kompletuar. Produktet janë të testuar dermatologjikisht, përmbajnë përzierje esktraktesh natyrale dhe përbërës bioteknologjik (disa të gradës mjekësore), ndërkohë jane 100% pa :

  • aromatizues
  • ruajtës artificial
  • ngjyrues
  • derivate shtazore
  • testim tek kafshet

CM-Glucan, përbërësi kyç në të gjithë produktet, mbështet mekanizmat natyrale të mbrojtes së lëkurës stimulon prodhimin e kolagjenit dhe elastinës, duke i ofruar lëkurës përfitime të provuara kundër plakjes.

Lini një Përgjigje