Pasion për Ndriçimin

Ndriçim teknik i një niveli tjetër

Marka Ndërkombëtare

Vitalux është distributor i markave më të mëdha botërore në fushën e ndriçimit si GE Lighting, Sylvania etj.

Mbështetje Teknike

Specialistët tanë do jenë afër jush që nga projektimi deri në zbatimin e projektit.

Garanci

Nuk mbaron gjithçka me zbatimin e projektit. Ofrojmë garanci dhe mirëmbajtje

1
2
3
1

Faza I – Projektimi

Një inxhinier nga kompania kqyr ambjentin dhe kalkulon ndriçimin

2

Faza II – Përzgjedhja

Në bazë të kalkulimit ofertohet produkti më i përshtatshëm me çmimin më të mirë

3

Faza III – Zbatimi

Sipas kërkesës së klientit, ofrohet dhe zbatimi i projektit.

Klientët Tanë